Bakapurinsu

Alla inlägg den 7 juli 2015

Av Levi - 7 juli 2015 22:52

Du har säkert varit med om det. Känt en doft av något speciellt som fått dig att minnas något. Lukten av mormors hus, hur det luktade hos en kompis du hade när du var liten, vad som helst; helt plötsligt när du känner en liknande doft kastas du tillbaka till de här minnena. Det finns säkert ett ord för det där men jag vet inte vad det är, men det har just hänt mig. Det kanske låter hur löjligt som helst men vi har en ny handtvål här hemma på en av våra två toaletter. Använde nyss den nya tvålen och tänkte inte mer på det, men när jag tvättat händerna så kände jag lukten av den. Den luktar precis som min bästa kompis. Hon som bor i Japan nu. Plötsligt drunknade jag i allt vi hann med att göra tillsammans under ett år; skolan, animekvällar hemma hos henne till klockan blev halv tre på natten, våra spelkvällar och konventen vi gick på. Allt det där kom tillbaka endast med lukten av den tvålen, för det är samma som hon alltid hade hemma.

Den luktar precis som Emilia.

Jag är en väldigt känslig människa så när jag insåg varifrån jag kände igen lukten så började jag nästan lipa. Herregud. Ja, jag saknar henne verkligen så hima mycket även om jag kanske är en rätt kass vän. Jag saknar allt kul vi gjorde och längtar till hon kommer hem igen. Det är bara drygt två månader kvar, lite mindre, till hon är tillbaka till svensk mark. Tiden får gärna gå lite fortare.


Levi här! Detta är mitt försök till blogg. Jag är en väldigt genderqueer person med ett stort intresse för Japan. Här i bloggen kommer det pratas om både anime och manga, cosplay och konvent, och en hel del om min hypertråkiga vardag och lgbt.
5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards