Bakapurinsu

Alla inlägg den 2 juli 2015

Av Levi - 2 juli 2015 22:48

Är inte så enkelt som det kan verka. Det är rätt krångligt faktiskt; det kladdar, färgen lägger sig inte där den ska och jag måste måla minst en gång till innan jag är klar. På ena sidan. Skjut mig. Tänkte inte att det skulle bli såhär jobbigt.   Men men, det tar sig i alla fall! Ojämna pickar som fan men det gör inget.

 
Det är till min Suzuya-cosplay. Ska bara få tag i ett par svarta byxor som passar och sen är jag klar. Blir ingen quinque. Orkar seriöst inte helt enkelt. Bara krångel att få med den upp till Linköping. Det blir nog en fin cosplay ändå hoppas jag.

Och det är bara 20 dagar kvar!  

 

Har varit lite dålig på att kika in här, I know. Livet är tråkigt och det händer inte så mycket. Men nu när det är sommar och bajsvarmt så kan jag alltid gnälla över att det är just bajsvarmt! Hur har ni det i sommarvärmen? Badat än? Det gjorde jag igår. Kan säga att det var nådigt kallt i vattnet! Det var väl trevligt att vara på stranden ändå, but guess what? Trots att jag vandrat på denna jord i över 23 år nu så lär jag mig aldrig att solskydd faktiskt är bra och att min hud inte klarar av solen. Att säga att jag bränt mig är lite av en underdrift. Min rygg är bränd, mina fötter är brända, mina armar och axlar är brända och mina vader är brända. Det är dock bara ryggen som gör ont, men ändå. Kou does not approve! Dock är fötterna och vaderna brända sen jag och en kompis var i Göteborg idag. Och jag lyckades komma från SF-bokhandeln utan att köpa något! Kände mig nästan lite duktig. Det enda jag köpte i Göteborg var textilfärg, en pensel och en liten påse godis. Och en till choker. Skulle köpt första delen i Tokyo Ghoul men den fanns inte inne.

Överväger om jag ska våga ta mig en dusch eller om jag ska göra det imorgon. Vill inte riskera att min rygg ska göra ännu mer ont än vad den redan gör. Hmn.

Hur har din sommar varit hittills? Sommarlov? Vara hemma och njuta av värmen, eller ska du iväg på äventyr? Tell me!


Levi här! Detta är mitt försök till blogg. Jag är en väldigt genderqueer person med ett stort intresse för Japan. Här i bloggen kommer det pratas om både anime och manga, cosplay och konvent, och en hel del om min hypertråkiga vardag och lgbt.
5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards